Nagy nyári átváltozás #5. cikk – Így szabadultam meg a narancsbőrtől 4 hét alatt

Szia! Elérkeztem az utolsó cikkemhez, amit biztosan már nagyon vártál. Szeretném neked egy nagy összegzésben leírni az elmúlt egy hónapomat, hogy átlásd mi is történt velem pontosan. Az előző cikket itt találod.

Izgultam, hogy tudok-e neked látható bizonyítékot mutatni arról, hogy tényleg mennyire sikeres lett ez az egy hónapos kihívás, de hála az égnek ez teljes mértékben sikerült. Egy hónap alatt élet stílussá vált ez a program és nem okozott nehézséget, kellemetlenséget, de még csak nem is kellett plusz energiát belefektetnem, mert teljesen természetessé vált.

Mindig is úgy gondoltam, hogy egy problémát több oldalról kell megközelíteni, de ezzel most saját magamnak is be tudtam bizonyítani, hogy ez tényleg mekkora igazság. ????

Ez történt velem 4 hét alatt

Étkezés ????

Az életmód váltás legnehezebb része szerintem maga az étkezés. Átállni egy teljesen új dologra, csökkenteni az adagokat, elkészíteni az ételeket és kibírni, hogy ne egyél édességet. Ha ezen sikerül túllendülni, akkor már nyert ügyed van. ????

Az első 2-3 hét volt borzasztóan nehéz, mert nagyon éhes voltam a kisebb adagoktól, és nagyon furcsa volt az is, hogy ez eddigi megszokott napi 3-szori jókora adagokat most le kell csökkentem és 5-ször étkeznem. Nagyon nehéz volt kivitelezni az elkészítését edzés, munka, tanfolyam és haj gyakorlás mellett, de a 3. hétre már ez is zökkenő mentesen volt. A 4. héten már annyira élveztem, hogy fel sem tűnt, hogy eddig nem is így ettem. Ennyire hozzá lehet szokni! Mindezt röpke 4 hét alatt. És persze ahogy telt az idő és láttam az eredményt, ez még jobban motivált ara, hogy folytassam. Nem is kívánom már a régi szénhidrát dús, cukrokkal teli ételeket.

4 hét letelte után azt hinné az ember, hogy majd most rohan megenni egy nagy adag desszertet vagy bármit is, de higgyétek el, nem lesz kedvetek!

Az a nagy különbség, hogy az agyatok átáll arra, hogy mi a jó nektek és a testeteknek és nem kapcsol be az a bizonyos huuu ezt most nagyon megkívántam érzés. Tudni fogjátok, hogy mi a jó nektek és hogy mennyit lehet enni az adott ételből. ????

Nagyon sokat segített hozza az étrend, hogy elérjem azt amit kitűztem, és szinte “ijesztő”, hogy előtte, hogy étkeztem és a mostani formához képest mennyivel más volt a testem összetétele. A test zsír-izom aránya. Nem éheztem, változatos, isteni finom ételeket ettem, és megtaláltam az alternatívákat az édesség kiváltására is. ????

Egy valamiről nem írtam nektek a cikkekben!

Ez pedig az étrend kiegészítés ????

Rendkívül fontosnak tartom a mai rohanó világunkban, hogy pótoljuk az étkezéssel nem bevitt tápanyagokat. Habár nagyon oda lehet figyelni és persze be lehet vinni ételekkel is vitaminok, ásványi anyagok, és nyomelemek egy részét, de közel sem akkora adagban, mint azt kellene. Sajnos a mai ételek, még a legjobb fajták sem fedezik a napi alap szükségletet sem, hiszen alig van tápanyag tartalmuk.

Ezen a problémán viszont már lehet segíteni, és nem kell attól félnünk, hogy valamilyen hiánybetegségünk lesz az évek során. Én a program alatt és persze előtte is szedtem étrend kiegészítőket, amik nagy mértékben hozzásegítettek ahoz, hogy energikusabb legyek, bírjam az edzéseket és idegileg is a toppon maradjak. Nagyon fontos, és nem győzöm hangsúlyozni, hogy csak bevizsgált és természetes forrásokból származó vitaminokat szedjünk. Fontos, hogy a cég mögött egy tudományos háttérrel rendelkező csoport is álljon, ami csak növeli a hitelességüket.

Én ezért választottam már két éve a Neolife régebbi nevükön (GNLD) termékeit. ????

Elengedhetetlen, hogy aki ilyen fizikai munkát végez mint én, vagy sportol az ne szedjen ilyen termékeket. Már több éve foglalkozok táplálkozás tudománnyal és 2 év tapasztalata után elmondhatom, hogy nincs jelenleg Magyarországon jobb étrend kiegészítő a piacon!

Ha figyeltek az étkezésre és megfelelően meg is támogatjátok a testeteket ilyenekkel, akkor a szervezet nagyon meghálálja majd az évek során. Fő a megelőzés, hisz tudjátok, én ebben hiszek.

Edzés ????

Az életmód váltáshoz egyértelműen hozzátartozik a megfelelő és rendszeres testmozgás, hiszen anélkül nem is megy. Nem véletlen tettem bele én is a programba.

Hozzá kellett szoknom illetve visszaszokni, és nem volt könnyű, de nagyon hamar át lehet állni erre az életformára. Ez persze nem csak a külső miatt fontos, hiszen a mozgás és sport szintúgy hozzájárul az egészség megőrzéséhez.

Kutatások bebizonyították, hogy fél év rendszeres testmozgás módosítja a géneket. Hát nem nagyszerű? ????

Ajánlom mindenkinek, bármit is dolgozzon, hogy legalább heti 2-szer mozogjon valamit aktívan, életkortól függetlenül.

Teljesen hozzászoktam én is és már alig várom a következő alkalmat. Úgy döntöttem, hogy ezután is maradok a személyi edzésnél, mert nekem ez vált be eddig a legjobban. Az izomláz már kellemes érzést nyújt, mintsem fájdalmat és megfelelő nyújtással szinte teljesen el lehet kerülni a savasodást.

Egészen formás lettem, és tényleg hamar meglátszott a súlyzós edzés eredménye is. Majd látni fogjátok a képeken, hogy itt ott volt egy kis felesleg, husi és mennyire átalakult az egész testem. Amióta ilyen komolyan edzek sokkal jobban tudom értékelni a sportolók munkáját. Átérzem és átlátom, hogy mennyi energiát belefektetnek abba, hogy sikereket érjenek el. Minden tiszteltem az övék! Végeredményben bárkinek is bármi a célja, mozogni kell!

És ne felejtsétek azt sem el, hogy az edzés kiváló feszültség levezető, megnyugtat és kellemesen kifáraszt. Csak hogy ne vigyétek haza a munkahelyi stresszt. ????

Vákuum kezelés ????

Tavaly sikerült egészen elhalványítanom a narancsbőrömet a vákuumkezelés segítségével és némi edzéssel. Ehhez most hozzájött az étrend plusz az Infratrainer. Mondanom sem kell, hogy egyszerűen le vagyok nyűgözve, hogy mennyire megváltozott a bőröm textúrája. És annak külön örülök, hogy ez is látszik a képeken.

Amióta kombinálom az Infrával a vákuumot azóta látom ezt a jelentős változást. Komolyan legszívesebben bevezetném, hogy a kettő egymás nélkül ne is létezzen.

Teljesen eltűnt a narancsbőröm és még nyomásra sem látom, hogy előtte lett volna. Nem is hittem a szememnek. Még a masszőröm is azt mondta, hogy teljesen megváltoztam. Végre sikerült az ami minden nőnek az álma, hogy egészséges keretek között megszabaduljak ettől a mumustól. Mert szerintem a nők többségét ez még jobban zavarja, mint egy kis súlyfelesleg.
A vákuum kezelés és az Infra használatával el lehet tüntetni a narancsbőrt és hatékonyan formálja a problémás részeket, mint pl: comb, fenék, és a hasi részek. Infra közben még méregtelenít is a szervezet, ettől lesz olyan puha és selymes a bőr. Szerintem most ezek kombinációja a leghatékonyabb jelenleg ami a narancsbőr eltüntetésére és formálásra szolgál. ????

Ezek a kiegészítő kezelések nélkül nem értem volna el a célomat, mert az edzés tényleg kötelező és egy csodás dolog, de olykor nem elég. Ezzel a programmal sikerült bebizonyítanom magamnak és remélem, hogy nektek is, hogy bámulatos eredményeket lehet elérni, már 4 hét alatt is és ha ezt fenn is tudjátok tartani, akkor elképzelhetetlen dolgok történnek majd veletek! ????

Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a fajta élemódváltást kortól és nemtől függetlenül, hiszen itt szó sincs semmilyen drasztikus beavatkozásról, kizárólag csak az egészség van előtérben. Ajánlom nektek is ha túlsúllyal rendelkeztek, ha narancs bőrötök van vagy akár csak picit szeretnétek formálódni és tónusosabbak lenni.

Eredmények ????????????

Nézzétek csak, hogyan változtam meg egy hónap alatt. Hétről hétre mértem is magam centivel és egy speciális géppel.

1. hét 2. hét 3. hét 4. hét
Mellbőség 89 cm 89 cm 89 cm 89 cm
Csípőbőség 90 cm 88 cm 88 cm 87 cm
Derékbőség 80 cm 78 cm 76 cm 75,5 cm
Kar 27,5 cm 27 cm 27 cm 26 cm
Nyak 31 cm 31 cm 30,5 cm 30 cm
Comb 56,5 cm 56 cm 55 cm 52 cm

Legnagyobb változás a combomon és a derekamon látszik. A többi minimális, de úgy gondolom, hogy 4 hét alatt ez is fantasztikus, és mivel alapvetően nem a fogyás volt a célom, hanem a formálódás különösképpen nem is érdekel, de nektek szerettem volna megmutatni, hogy mit is értem el!

És nézzük a gépi méréseket. Itt már csak az 1. és a 4. hét eredményét írom le!

A mérések alapján 4 hét után az eredmény: Közepes izomtömeg, alacsony zsírhányad

Szerintem az eredmények önmagukért beszélnek, úgy érzem, hogy maximálisan eleget tettem annak az elvárásomnak, hogy bebizonyítsam azt, hogy ez egy működőképes program.

Egyetlen házifeladatot kaptam kineziológián! Gerda azt kérdezte, hogy mit teszek ezután, hogy ezt a hónapot lezártam és befejeződött egy szakasz? Erre én azt feleltem, hogy egyértelműen folytatom tovább, mert ez nem egy hosszútávú hanem egy életre szóló életmódváltás lett. – Mit teszek még? – Kérdezi. Nem igazán értettem, hogy mire gondol, hát megkérdeztem – Ennyi minden után még mit kellene tennem?
Válasz: Mondjuk elkezdhetnél büszke lenni magadra
Köszönöm mindenkinek aki velem tartott ebben a 4 hétben, külön köszönet Verának az étrendem írójának, Dórinak a személyi edzőmnek, az Infratrainernek, hogy együttműködtek velem, Gerdának a kineziológia oldásokért és azoknak akik mellettem álltak és mindvégig támogattak! ????

Ha ti is kedvet kaptatok, akkor bátran vágjatok bele az életmódváltásba és osszátok meg a cikket!

Szuperhatékony, kombinált bérlet ????

Én annyiban tudok nektek segíteni, hogy létrehoztam a kombinált bérletet, ami már elérhető számotokra a Chill House Szalonban, vagy a Perfectum Infratrainer Stúdióban.

Ebben a bérletben 5 vákuum kezelés és 5 Infratrainer szerepel. Ha ti is szeretnétek ilyen eredményeket elérni, akkor mindenképpen próbáljátok ki! További részleteket és egy meglepetést tartogatok nektek, amit az alábbi linken értek el. ????
Katt ide, hogy megtudjátok mi a meglepetés!