Nagy nyári átváltozás #4. cikk – Mélypontból kifelé

Itt vagyok már majdnem a vége felé, és én, aki eddig azt hittem, hogy soha nem fogok tudni leszokni az édességekről, úgy látom, hogy mégis van remény. Azt szokták mondani, hogy 21 nap kell hozza még valami szokássá nem válik, én legalábbis ezt tanultam kineziológián. ????
Nos azt kell mondjam, hogy nagy igazság van benne! Múlt héten előbb eljött az a mélypont mint számítottam rá, de a remek hír az, hogy amilyen hírtelen, nagy erővel jött, olyan gyorsan sikerült is túlennem rajta. Ez nagy mértékben köszönhető nektek is, hiszen a ti támogatásotok nélkül ez nem ment volna. ???? Az előző heti cikkem itt éred el.

El sem tudjátok hinni, mekkora erőt adtok azzal, hogy követtek és lélekben velem vagytok. ????

Már csak ezért sem érdemes „csalni”, mert úgy érzem tartozom nektek és persze magamnak is annyival, hogy ha már ilyen messze eljutottam, nem adom fel. Nem tudnék, úgy a gép elé ülni, hogy jaj hát megettem egy süteményt! mit írnék nektek? Így hát ti vagytok azok, akik motiváltok engem! És úgy érzem, példát kell mutatnom nektek, mert így nektek is könnyebb lesz majd belevágni.

Köszönöm nektek! ????

Étkezés ????

Egyszerűen imádom az étrendemet! Erre nem tudok mást mondani. Olyan dolgokat eszek, amiket szeretek, és nem érzem úgy, hogy lemondásokkal járna, vagy túl nagy áldozatot kellene hoznom. Sikerült időt szakítanom az ételek elkészítésére és így nem kell rohannom két vendég között. Nyugodtan haza tudok jönni és szépen megtálalva fogyaszthatom el az ételt amit készítettem magamnak.

Letelt 3 hét és bátorkodtam megkérdezni Verát, hogy ehetek-e valami egészséges édességet, persze mértékkel ????. A válasz hallatán felcsillant a szemem! – Igen, felelte! – Most végre jöhet az otthoni kísérletezgetés a paleo és vegán sütik megkóstolása.

Régen is ettem már nyers vegán tortákat ???? és akkor is imádtam. A Natúr Ételbárban rengeteg desszert közül választhattok és ha valaki teljesen átállna a nyers vegán étkezésre, akkor ott minden nap tud enni változatosan elkészített, nyers ételeket. Ezek a sütik remek alternatívát nyújtanak a hétköznapokra, ha valaki enne egy kis édeset és mégsem akar „bűnözni”. Réka és Krisztián a tulajdonos nagyon segítőkészek és akkor is türelmesen és hozzáértően fel tudnak világosítani, ha még sosem jártál előtte ilyen helyen. Kérdezd csak bátran őket, mindenben segítenek.

Ezt követően elmentem a Paleo boltba, ahol vettem egy zserbót. Ez vegán és paleo, viszont már nem nyers. Ha megkóstoltátok volna, nem hittétek volna el, hogy nem a nagymamám sütötte. Teljesen olyan volt az íze, állaga, és a kinézete! egyszóval minden. Különböző mag lisztekből sütötték, és keserű kakaóból volt a teteje, természetesen kókusz olajjal. Alma kivonattal édesítették ami teljesen természetes. Ajánlom nektek is figyelmetekbe a pécsi Paleo Pontot ahol még menüzni is tudtok. Itt találtok finomabbnál finomabb desszerteket is. Nagyon megszerettem ezt a boltot, mert itt találtam rá a Szafis termékekre. Már évek óta figyelgettem a recepteket, de sosem bátorkodtam kipróbálni. Rájöttem, hogy soha nem kell lemondanom az édességről a lángosról, vagy akár a pizzáról.

Szafinak rengeteg terméke van ami mindenféle érzékenységben szenvedőknek nagyszerű lehetőséget ad arra, hogy ne kelljen ezekről lemondaniuk. Ráadásul, ha valaki ténylegesen fogyókúrázik és nem csak életmódot szeretne váltani, akkor tud vásárolni olyan lisztet is ami szénhidrát csökkentett. A bolt tulajdonosa Ildikó, vele is sokat beszélgettem már és az elején jól jött a felvilágosítása, hogy ne veszek el a paleo világában. Nagyon kedves és segítőkész, és ha nem érek oda időben, akkor is gondoskodik arról, hogy félre legyen nekem téve 2 zsemle.

Szóval csupa kedves és segítőkész emberrel vagyok körülvéve és ha nincs időm otthon sütni vagy ételt készíteni, akkor van alternatíva, hogy hol ehetek 100%-ban biztonságosan, úgy hogy tudom a zsírt nem harmadszorra használják fel, hogy friss az étel, és egészséges alapanyagokból van elkészítve.

Ezt a nyers vegán szilvásgombócot figyeljétek! ????

???? Nézzétek a finom ételeket amiket a héten ettem:

  • reggeli: paleo zsemle, pulykamell sonka, zöldségek
  • tízórai: mandula, alma
  • ebéd: édesburgonya + répa püré, főtt tojás
  • uzsonna: kókusztejes kávé (cukor nélkül), 2 db paleo keksz
  • vacsora: barbecue csirkemell, saláta

Edzés ????

Az első két hétben meghaltam az edzéseken! Sokan szokták nekem mondani, hogy fiatal vagy, bírod még, most kell tolni. Szerintem ez nem kortól függ, én is ember vagyok és van egy pont, amin túl már nem lehet bírni.

Az edzésnél is elmondhatom, hogy ezen a mélypontom sikerült túllépnem és a 3. héttől elkezdtem igazán élvezni azt amit csinálok. Még mindig volt izom lázam, még mindig kemény volt, de minden percét élveztem. Csak a célom lebegett a szemem előtt és az, hogy ha ezt most megcsinálom akkor ez egy életsílussá fog válni.

Még csak 3 hét telt el, de már most annyira látványos a változás, hogy ez még jobban ösztönöz arra, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból. Azon gondolkodtam el, hogy ha letelik az 1 hónap és ilyen eredményt el lehet érni, már ilyen rövid idő alatt, akkor mi lesz, ha tovább folytatom? Ekkor jöttem rá, nem számít mi lesz, mert úgyis folytatom. Ha valaki eljut idáig szerintem meg sem fordul a fejében, hogy abbahagyja. Sosem késő elkezdeni, ne halogassátok és kifogásokat gyártsatok, hanem kezdjétek el!!!

Nem ma, már tegnap! ????

Infratrainer ????

  1. hete járok az Infratranierre , kitartóan mit sem törődve az eszméletlen hőséggel. Ez már az a fajta meleg, amit mozdulatlanul is nehéz kibírni, nem ám még közben mozogni. De mint ahogy minden máshoz ehez is hozzá lehet szokni!

Sok minden agyban dől el, és én úgy döntöttem ezt a részét is élvezni akarom.

Vettem egy mély levegőt, bedugtam a zenét a fülembe és teljesen átadtam magamat az érzésnek. Higgyétek el sokkal jobb volt így. Nem arra koncentráltam, hogy meleg van, izzadok, hanem arra, hogy Wao most szabadul meg a testem azoktól a méreganyagoktól amiket éveken keresztül bevittem a szervezetembe. Milyen csodálatos dolog is ez és milyen hihetetlen ahogy “össze vagyunk rakva”.”Hálásak lehetünk annak, aki kitalálta az Infrát és most már azoknak is akik ezt továbbfejlesztették és kombinálták a biciklizéssel, ezzel is buzdítva minket egy kis test mozgásra.

Nagyon szeretem és ezt nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire más lesz az ember bőre tőle. És igenis karcsúsít, formál, persze ez cm-ben mérhető! Ajánlom mindenkinek a heti 2 alkalmat az elején, hogy megindítsa a folyamatokat, majd szinten tartásként heti 1-szer, de legalább kúraszerűen, mert csodálatos eredményeket lehet elérni vele.

Vákkum kezelés ????

Azt hiszem rohamosan tűnik el a narancsbőröm.

A combom már teljesen sima, még egy kis rádolgozás a belső részre és a popsira és elmondhatom, hogy heti 2 vakuumal és 1 hónappal lepucoltam. Nagyon kíváncsian várom az utolsó hetet. Tavaly is sikerült ezzel eltüntetnem mondhatni teljesen, de amióta az Infrával kombinálom mintha ennek a két kezelésnek a pozitív hatásai összeadódtak volna és duplán hatnának a kritikus részekre.

Mindig is tudtam, hogy ha az ember több mindennel próbálkozik és több oldalról közelíti meg a problémát, akkor egyértelműen hatékonyabb lesz a végeredmény, de ennél még én is megdöbbentem. Boldog vagyok, hogy kipróbálhattam, és rájöttem arra, hogy ha kettőt kombináljuk, akkor nektek akik ilyen problémákkal küszködtök, van remény.

Van lehetőség arra, hogy ha nincs időtök mozogni, itt van a kezetekben 2 nagyszerű jól bevált módszer aminek az ötvözésével megduplázva élvezhetitek a narancsőrmentességet, a feszes bőrt, és a centikben mérhető mínuszokat.

Mi lesz, mi van most? ????

Csillogó szemekkel várom a következő hetet és reményekkel teli vagyok. Nagyon izgultam és még most is nagyon izgulok, hogy bebizonyítsam nektek, hogy ez a program működik így együtt is, és bizonyos dolgok külön-külön is. Nehéz lesz nálam észrevenni a különbséget, mivel nem a súlyommal volt a probléma, de akik közelebbről láttak vagy ismernek, mér 2 hét után azt mondták, hogy nagyon látszik a változás.
Persze a fényképek csalókásak, lehet játszani a fényekkel, a pózokkal, más ruhákkal, de én nem akartam zsákbamacsakát árulni. Én minden héten ugyanabban az időpontban fotóztattam le magam, még egy kis vonalat is húztam a parkettára, hogy mindig onnan fotózzon le a párom. Ennyire pontos is korrekt szerettem volna lenni veletek szemben. Ugyanabban a fürdőruhában lettem lefotózva, hogy a lehető legpontosabb képet kapjatok rólam. Szóval egy hét múlva a következő cikk végén csatolni fogom az elötte-utána fotókat is és végre lehull a lepel.

Mi segít még, hogy elérjem a célom? ????

Egy valamit hozzá kell tennem. Többször írtam nektek és utaltam a cikkben a kitartásra, önfegyelemre, és arra, hogy minden agyban dől el. Én kineziológusként ennyi fizikai dolog mellett nem hanyagolhattam el a lelki részét sem. Úgy döntöttem, hogy elmegyek én is kineziológushoz.

Egy kedves barátnőmhöz járok, aki már az életmód váltás előtt elkezdett engem felkészíteni a kihívásra, és közben alatta is minden héten végigvitt egy oldáson. A jövő héttel bezárólag így 6 oldáson leszek túl.

Köszönöm neked Dóczi Gerda. ????

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy igenis fontos a problémák lelki részének a feltárása is, valamint az, hogy igenis járjunk utána, hogy milyen gyermekkori negatív minta kapcsolt be az ember életében, ami azt a blokkot okozza, hogy túlsúllyal rendelkezik valaki, vagy “csak” egyszerűen mértéktelenül eszik, akárcsak én. Érdemes ezen is elgondolkodni. Ha feltárásra kerül a negatív minta , az ember felismeri honnan ered a probléma gyökere, a kineziólógia által ez oldódik, ezután pedig még könnyebb lesz változtatni, ha már tudjuk az okát is.

Összegzés

Összeségében elmondhatom, hogy nagyon kellemesen telt ez a 3. hét. Az étkezés változatos és nem okoz problémát már az elkészítés sem. Megszűnt az édesség iránti vágy, de ha mégis előjön már vannak alternatívák a kezemben, amikkel kiválthatom. A mozgás minden perce örömmel töltött el, és büszkén mondhatom el, hogy hősiesen helytáltam a forróságban a kinti időjárás ellenére is. Úgy érzem, hogy testem lelkem a helyén van és újult erővel várom az utolsó hetet.????

Szuperhatékony kombinált bérlet

Ha szeretnéd te is élvezni az infratrainer és a vákuum kezelés szuperhatékony kombinált hatását, akkor jó hírem van, mert már elérhető a kombinált bérlet, amit nálam a Chill House Szalonban, vagy a Perfectum Infratrainer stúdióban tudsz megvásárolni, vagy ide kattintva is megrendelheted! A Messengeren minden információt megtudhatsz a bérletről, amit a saját Chatbot-om mesél el neked. Ha még nem beszéltél vele, már csak ezért is megéri ide kattintani!

Mind a ketten a Kereskedők Házában vagyunk, így egy helyen el tudod intézni és nem is kell máshova menned a házon kívül.